Malmö FF pryder Turning Torso

Publicerad 24 november 2015 i Nyheter

Under tisdagskvällen och onsdagen lyser MFF:s emblem på toppen av Malmös högsta byggnad, Turning Torso. Tidigare under tisdagseftermiddagen projicerade vi upp ett himmelsblått Z:a för att välkomna Sveriges bästa fotbollsspelare, och tidigare MFF-spelaren, Zlatan Ibrahmovic, hem till Malmö. Vi vill med tisdagskvällens skifte skicka ut en signal till alla MFF:are att det nu är full fokus på Malmö FF och hur vi ska slå Paris Saint-Germain.

Malmö Fotbollförening har fostrat en rad med duktiga fotbollsspelare där Zlatan Ibrahimovic är ett av de starkaste exemplen.

MFF är väldigt stolta över Zlatan Ibrahimovic och därför ville vi hälsa honom välkommen hem till Malmö genom att under två timmar på tisdagseftermiddagen projicera ett Z på Turning Torso.

Vi har nu släckt ner Z:at och under tisdagskvällen och onsdagen kommer Malmö FF:s klubbemblem att lysa stark på toppen av Malmös högsta byggnad. Genom detta vill vi nu uppmana alla MFF:are att börja fokusera på onsdagens match och vad som är viktigast med kampen:

Målsättningen om fortsatt Europaspel till våren lever och vi tar ett stort kliv dit genom att ta poäng mot Paris Saint-Germain.

Se därför det lysande MFF-emblemet på Turning Torso som en signal att från och med nu är det full fokus på Malmö FF och hur vi tillsammans ska göra allt för att slå Paris Saint-Germain.

Framåt Malmö!

Vi vill även passa på att främst tacka vår nätverkspartner E.ON som gjort det här möjligt genom förnybar energi samt HSB och de boende i Turning Torso för att de ställer upp på vår aktivitet.

huvudpartners

officiella partners