Malmö FF P16 är Skånemästare!

Publicerad 03 september 2007

Det blev en tuff men lyckad helg för Malmö FF:s P16-lag. Seger mot Värnamo i serien på lördagen och DM-finalseger mot Lunds BK på söndagen.
5-0 målet i finalen innebar även P16-lagets 200 mål under säsongen(alla matcher inräknade).

Vi redovisar även senaste juniormatchen.
Seger mot MABI med 5-1

Malmö FF P16
Malmö FF blev på söndagen Skånemästare i fotboll genom att slå Lunds BK med 5-0 i finalen.

Även på lördagen var man iväg för bortamatch mot Värnamo i serien. Värnamo som konsekvent avvisat alla förslag från Malmö FF att flytta matchen av sportsliga skäl(DM-final dagen efter). Till slut gav Malmö FF Värnamo möjligheten att välja vilken dag som helst under en hel månad att spela matchen men inte heller detta hjälpte.

Malmö FF åkte upp med ett starkt B-betonat lag och inlånade spelare från P15 men lyckades ändå vinna med 2-1 och segersviten höll alltså i sig.