Malmö FF P11 Malmömästare

Publicerad 11 september 2007

Malmö FF P11 (födda 1996) vann Malmömästerskapen då slutspelet avgjordes i helgen. För andra året i rad vann 96:orna sin klass i MM.

Förra året besegrades Husie IF i finalen med 6-1. I år möttes lagen i semifinal och efter en fantastiskt bra första halvlek ledde vi med 6-0, det slutade 9-2 och finalplatsen var ordnad.

I finalen väntade IFK Klagshamn, som något överraskande men fullt välförtjänt tagit sig hela vägen. Men finalen blev inte heller den någon jämn historia. Efter 9 min stod det 3-0 och det rann iväg till 7-2 innan domaren blåste för full tid.

MM-guldet var säkrat och stannar i MFF äro ett år till.

Tuffast motstånd på vägen fram stod helt klart Kvarnby IK för i åttondelsfinalen. Kvarnby har ett riktigt bra 96-lag som vi oftast har jämna matcher mot. Det kändes som den moraliska finalen.

Killarna visar klass mästerskapet igenom och det märks ingen skillnad när vi byter och använder hela truppen. Vi kan ständigt ha friska, pigg och hungriga spelare på planen.

16-dels final
Limhamns IF – Malmö FF 0-12
Mål: Aliasa Jagori 3, Deniz Hümmet 3, Erdal Rakip 2, Stefan Rasic, Melvin Frithzell, Lukas Isaksson, Adrian Brljevic.

8-dels final
Kvarnby IK – Malmö FF 0-2
Mål: Deniz Hümmet, Felix Weimers.

Kvartsfinal
BK Flagg – Malmö FF 1-10
Mål: Colin Möllestam 4, Viktor Ivanov 2, Aliasa Jagori, Adrian Brljevic, Alexandar Mitrovic, Deniz Hümmet.

Semifinal
Husie IF – Malmö FF 2-9
Mål: Colin Möllestam 2, Erdal Rakip 2, Aliasa Jagori, Lukas Isaksson, Deniz Hümmet, Adrian Brljevic, Patrik Tomaszewski.

Final
IFK Klagshamn – Malmö FF 2-7
Mål: Colin Möllestam 3, Aliasa Jagori, Deniz Hümmet, Erdal Rakip, Patrik Tomaszewski.