Malmö FF och TicTac Learn skapar framtidens talanger

Publicerad 13 april 2023 i Dam,MFF i Samhället,Nyheter,Ungdom

Nio års samarbete är starkare än någonsin — TicTac Learn fortsätter som officiell partner till Malmö FF. Tillsammans vill Malmö FF och TicTac utveckla partnerskapet för att bidra till unga människors möjlighet att växa. TicTac kommer fortsatt att tillhandahålla sin digitala plattform för MFF:s värdegrundsarbete och synas på alla dräkter för damlaget, esport- och ungdomslagen.

Med föreningens samhällsengagemang och fokus på ungdomsfotboll har TicTac varit en viktig del av Malmö FF:s utveckling sedan avtalet signerades 2014. Nu intensifieras samarbetet när TicTac förlänger som officiell partner.

– TicTac är en stark spelare, en trogen partner och har ett varumärke som betytt mycket för Malmö FF och föreningens utveckling, framför allt för Skånecupen, MFF i samhället och vår satsning på damfotboll. Vi är glada över att fortsätta som partners och ta ytterligare kliv tillsammans, säger Anna Nordström Carlsson, marknadschef på Malmö FF.

Malmö FF och TicTac ser nu fram emot att fortsätta arbetet med att utveckla och stärka ungdomsverksamheten. Den gemensamma ambitionen är ett öppet och jämlikt samhälle där unga människor får möjlighet att växa. 

– Vi ser fram emot nya framgångsrika år tillsammans med Malmö FF. Vår drivkraft är att ge barn och ungdomar möjligheter att få utöva sin passion samtidigt som lärande och kunskap är i fokus. Med goda förebilder skapar vi framtida talanger, både på och utanför planen, säger Carolina Faxe, VD och grundare på TicTac Learn.

Malmö FF:s damlag rusar genom seriesystemet och spelar den här säsongen i division 1 och den framgångsrika resan har TicTac varit med på från starten 2020. Det är en självklarhet för TicTac att stötta laget mot fler framgångar och vara en del av ett vinnande lag.

– Vi är otroligt stolta över att TicTac fortsätter som dräktpartner till vårt dam- och esportlag. Det är inspirerande och ger fortsatt våra lag möjligheter att bli bättre och utvecklas, säger Anna Nordström Carlsson.

TicTac är ledande i norra Europa inom digitalt lärande och deras plattform är en viktig pusselbit för Malmö FF i klubbens värdegrundsarbete. Företaget har sin bas i Malmö men med hela Europa som arbetsplats, precis som Malmö FF.

huvudpartners

officiella partners