Malmö FF och Prodoc utökar samarbetet

Publicerad 19 augusti 2016 i Nyheter

Prodoc har varit en del av Nätverket sedan 2000 och blir nu Officiell partner till Malmö FF i ett avtal som sträcker sig över fem år. 

Pär Arvidsson är koncernchef på Prodoc Sverige och efter att Prodoc har varit en del av Nätverket i 16 år utökas nu samarbetet med Malmö FF från och med 2016.

– Jag är personligen mycket glad och stolt över Prodocs samarbete med Malmö FF. MFF är ett av Sveriges starkaste varumärken inom Sveriges största idrott, säger Pär Arvidsson. 

Prodoc levererar och installerar alla TV-skärmar på Swedbank stadion och Malmö FF:s VD, Niclas Carlnén, är nöjd med att båda parterna var angelägna om att förlänga och utöka samarbetet.

– Prodoc har varit en del av Malmö FF under en längre tid och det är glädjande för oss att samarbetet har tagits till nästa nivå. Vi ser fram emot ett långsiktigt och utvecklande samarbete för båda parter, säger Niclas Carlnén.

– Den stolthet och vinnarkultur som finns i Malmö FF är imponerande, speciellt det sätt som MFF bär med sig sina värderingar i ett brett samhällsengagemang. Vi på Prodoc är fantastiskt stolta över att finnas med och bidra till en långsiktig satsning och ser mycket fram emot de kommande fem årens samarbete, säger Pär Arvidsson, koncernchef Prodoc Sverige.

huvudpartners

officiella partners