Malmö FF och Jari Litmanen överens

Publicerad 03 april 2007

I dag blev det klart att Jari Litmanen spelar för Malmö FF även säsongen 2007.

Jari Litmanen är ett välkommet tillskott till truppen. Klubben har inte byggt planeringen kring hans medverkan men det är givetvis en bonus med en så skicklig och rutinerad spelare. Med sin stora erfarenhet har han dessutom en viktig roll att spela som mentor för de unga spelarna.

Jari Litmanen
”Det har nu gått fem månader efter min operation och min kropp känns så bra den kan göra. Jag tränar för fullt och hoppas även så fort som möjligt kunna spela för fullt med mitt klubblag. Att det blir Malmö FF är logiskt eftersom vi jag känner klubben och klubben känner mig. Jag både tror och hoppas att säsongen 2007 blir bättre både för Malmö FF och för mig personligen.”