Malmö FF och Eleda förlänger avtalet

Publicerad 05 april 2024 i Företag,Nyheter

Malmö FF är glada över att presentera en avtalsförlängning med Eleda som namnpartner till vår hemmaplan fram till och med säsongen 2026.

Malmö FF och Eleda Groups långvariga partnerskap fortsätter. Sedan säsongen 2020 är Eleda namnpartner till vår Stadion och dotterbolaget Akea har länge varit en viktig partner för föreningens samhällsengagemang.

Eleda Group bildades 2017 med målet att bygga infrastrukturen som får samhället att fungera. Under de sju år som gått sedan dess har Eleda Groups uppgift vuxit och i dag utvecklar och vårdar koncernen infrastrukturen som krävs i ett samhälle som ställer om genom att vara specialiserade på anläggnings-, entreprenad- och servicetjänster inom infrastruktur.

Eleda har över 3 100 medarbetare och omsätter över 16 miljarder kronor om året.

Malmö FF är glada över att presentera en avtalsförlängning med Eleda som namnpartner till vår hemmaplan fram till och med säsongen 2026.

Magnus Svensson, försäljningschef, Malmö ff

– Vi har ett långt, nära och väldigt uppskattat samarbete med Eleda som vi är glada och stolta över att fortsätta tillsammans. Eleda har ett brett engagemang i Malmö FF och brinner för alla delar av vår verksamhet, vilket betyder mycket för oss som förening. Vi ser med stor tillförsikt fram emot de kommande åren tillsammans med Eleda, säger Magnus Svensson, försäljningschef, Malmö FF.

INgemar Queckfeldt, Head of sponsorship, ELeda

– Att förlänga vårt positiva samarbete med Malmö FF var ett enkelt beslut. Vi imponeras av föreningens professionalism och höga servicegrad där vi tillsammans skapar goda förutsättningar för företagsmässig tillväxt och vunna fotbollsmatcher på fotbollsplanen. Samverkan ger oftast bäst resultat.

– Malmö FF är motorn i regionens idrott och är en god förebild både på och utanför arenarummet. Gemensamt är vår ambition att vara en god kraft i samhället och att vara bäst i Sverige, ledande i Norden samt etablerade i Europa. Vi ser framemot de kommande åren med många häftiga upplevelser på Eleda Stadion.

huvudpartners

officiella partners