Malmö FF möter FK Partizan den 27 juni

Publicerad 12 juni 2014

För att få så bra förberedelse som möjligt inför det kommande kvalet till Champions League vill vi, under VM-uppehållet, spela mot lag som har erfarenhet från europaspel. Utöver vår match mot FC Köpenhamn den 2 juli är det nu klart att vi möter FK Partizan.

Matchen mot FK Partizan spelas den 27 juni klockan 20:45 på Partizan Stadium i Belgrad. För er som skall se matchen på plats kommer det att säljas biljetter i anslutning till arenan. För att alla skall kunna se matchen håller vi på att undersöka  möjligheterna till att streama den.

Överskottet från matchen går till de drabbade efter de omfattande översvämningarna i regionen som har vållat stor förstörelse.

Daniel Andersson:

”Partizan Belgrad är ett lag med stor europeisk erfarenhet och en bra matchning inför det kommande Champions League-kvalet. Vi har medvetet valt att spela matchen på bortaplan för att våra spelare och ledare skall få ytterligare erfarenhet av att spela utomlands. Upplägget inför matchen kommer att vara så likt en bortamatch i Champions League som möjligt, till exempel kommer vi att träna på arenan dagen. Vi är medvetna om att vi även kan få möta dem i det kommande europakvalet men vi har ändå valt att möta dem redan nu. Att det ekonomiska överskottet från matchen går till de drabbade vid översvämningarna är bra och känns helt rätt”.