Malmö FF lanserar MFF Play Premium

Publicerad 07 april 2021 i Nyheter

Malmö FF lanserar MFF Play Premium – en exklusiv premiumtjänst som tar våra supportrar närmare Malmö Fotbollförening. Med ett veckomagasin, unikt inifrån-material, podd med Behrang Safari, damlagets hemmamatcher och initierade intervjuer ger vi dig möjlighet att ta del av Malmö FF ur ett ännu bredare perspektiv.

Behrang Safari, Saga Fredriksson, Olof Persson och Henrik Johnsson.

För att vidga bilden av Malmö FF och ge våra supportrar en unik inblick i klubben väljer vi nu att lansera en digital premiumtjänst med exklusivt bakom kulisserna-innehåll. Ta chansen att komma närmare Malmö FF än någonsin tidigare samtidigt som du stöttar föreningen ekonomiskt. Tjänsten kostar 99 kronor i månaden och saknar bindningstid.

Årskortsinnehavare, medlemmar och partners till Malmö FF har fri tillgång till tjänsten från och med den 9 april och två månader framåt.

En himmelsblå halvlek

Vårt 45 minuter långa veckomagasin utkommer varje fredag med TV-personligheten Henrik Johnsson som programledare och Saga Fredriksson och Olof Persson som experter. Programmet innehåller såväl nyheter, fördjupande intervjuer och matchfokus från båda våra representationslag som klubbens samhällsengagemang, våra ungdomslag och en inblick i klubbens samarbete med företagspartners. Kort sagt hela Malmö FF.

Första avsnittet släpps fredagen den 9 april.

– Det känns oerhört roligt att som gammal TV-människa, sportälskare och MFF-supporter få vara en del av någonting större än bara matcherna. För mig är Malmö FF mycket mer än sina representationslag och för mig som utflyttad skåning är klubben en symbol för hemma, säger Henrik Johnsson.

Olof Persson, Saga Fredriksson och Henrik Johnsson.

Övertid med henrik och behrang

Via podden Övertid med Henrik och Behrang får supportrarna återigen glädjas åt Behrang Safaris förmåga att locka till skratt på ett underfundigt och eftertänksamt sätt. Nu med Henrik Johnsson som programledare. Avsnitten släpps varannan måndag.

damlagets hemmamatcher i division 3

Malmö FF sänder damlagets hemmamatcher i division 3 kommande säsong och ingår i MFF Play Premium.

vi är malmö

Filmaren Nils Byrfors, som ligger bakom produktioner som Malmö FF:s årskrönikor, MFF i Europa och Mackan-dokumentären, kommer tillsammans med fotografen Axel Törnqvist ta våra supportrar med bakom kulisserna och innanför väggarna på Eleda Stadion. Med unika bilder varvat med intressanta intervjuer kommer hela Malmö FF att följas under 2021.

Vi är Malmö har ambitionen att skildra hela Malmö FF och föra supportrarna närmare klubben med frågeställningen ” Hur arbetar en fotbollsklubb?”. Utöver ett inslag i veckan är tanken är att materialet i slutändan kommer mynna ut i en längre filmproduktion i början av nästa år, säger Nils Byrfors.

Vilka är profilerna?

Behrang Safari och Henrik Johnsson.

Så fungerar tjänsten

Allt material kommer att finnas tillgängligt via vår plattform MFF Play Premium på Solidtango. Från och med fredag förmiddag har du möjlighet att registrera dig och teckna abonnemang för 99 kronor i månaden. Abonnemanget har ingen bindningstid och du kan säga upp det när du själv önskar.

Mer information om hur du går tillväga för att ta del av tjänsten kommuniceras under fredagen.

(Är du årskortsinnehavare, medlem eller partner till Malmö FF har du fri tillgång till tjänsten första två månaderna från och med den 9 april. Ett mail med registreringslänk skickas ut under fredagen.)

huvudpartners

officiella partners