Klara Svensson gästar MFF:s podcast Då Sjunger Hjärtat

Publicerad 14 juli 2020 i MFF i Samhället,Nyheter

Malmö FF:s officiella podcast.

”Då Sjunger Hjärtat” är namnet på Malmö FF:s nystartade podcast. I podden vill vi möta våra supportrar och medlemmar för att föra vidare föreningens värdegrundsarbete och historia. Här får du berättelser och insikter om livet i Sveriges mest framgångsrika fotbollsklubb. Lyssna på historier om en färg, en stad från ett hjärta. Du kan lyssna på avsnitten i spelarna nedan, eller där poddar finns (exempelvis Spotify och iTunes).

laget som förenar

Malmö FF är en integrerad del av samhället och en positiv social kraft som arbetar för att skänka stolthet och glädje till människorna i Malmöregionen.

Då sjunger hjärtat gästas i det tredje avsnittet av en person som verkligen vet vad som krävs för att bli bäst i sin idrott. Före detta proffsboxaren Klara Svensson berättar öppet om sin kamp med psykisk ohälsa och om hur hon inledde sin yrkeskarriär i Malmö FF.

Malmö FF · Klara Svensson – Laget som förenar

FOTBOLL ÄR FÖR ALLA

Malmö FF hyllar principen om allas lika värde och tar avstånd från diskriminering.

Avsnitt två av Då Sjunger Hjärtat. Som ungdomsspelare i Malmö FF jämförde Eric Persson honom med självaste Bosse Larsson. Men Fredrik Ekelund blev inte fotbollsproffs, han blev en prisad författare som till slut hittade sig själv i kvinnan Marisol M.

Malmö FF · Fredrik Ekelund/Marisol M – Fotboll är för alla

Alla barn har rätt till stora drömmar

Malmö FF värnar om ungdomars sociala fostran med fokus på laganda, gemenskap, samarbetsförmåga och respekt för andra.

Premiäravsnittet av Då Sjunger Hjärtat. Vi gästas av den prisbelönte författaren Björn Ranelid vars kärlek till Malmö FF gör honom så nervös att han knappt vågar titta på matcherna. Han berättar också om hur idrotten kan hjälpa våra barn och ungdomar och om hur fotbollen räddade hans egen barndom.

Malmö FF · Björn Ranelid – Alla barn har rätt till stora drömmar

huvudpartners

officiella partners