Malmö FF lånar Fredrik Persson.

Publicerad 29 september 2004

Malmö FF rustar nu för alla eventualiteter så här i sluttampen av Allsvenskan. Med två dagar kvar innan även det inhemska transferfönstret stänger så byter den 21-årige målvakten Fredrik Persson till himmelsblått säsongen ut. För Malmö FF innebär det en mycket bra back up ifall något skulle hända Mattias Asper de sista matcherna.

Fredrik Persson:
”Jag måste ta chansen när jag nu får möjligheten att komma till en storklubb. Jag är inte intresserad av att spela i Superettan igen och ser detta som en chans att visa upp mig i och med att mitt kontrakt går ut.”

Fredriks har varit ordinarie målvakt i TFF under två säsonger och hans kontrakt går ut i november
Fredrik främsta egenskaper är att han är stor (186 cm 95 kg), stark och reaktionsnabb.
Dessutom är han hyfsad med fötterna, allt enligt honom själv.

Hasse Borg:
”Vi tycker att det här är en jättebra lösning för oss. Fredrik får nu en ypperlig chans att visa upp sig inför sin fortsatta karriär. Kontraktet gäller först och främst säsongen ut”.

Fredrik gör sin första träning med Malmö FF imorgon 10.00.

Intressant kuriosa är att Fredrik, som kommer från Staffanstorp, så sent som för fyra år sedan stod i MFF-klacken. ”Jag kan alla ramsor”. Påpassliga åskådare såg kanske även att Fredrik tackade MFF-klacken efter 4-2 förlusten på Malmö Stadion i år. ”Det var en härlig stämning”

Hemsidan hälsar Fredrik välkommen tillbaka till Malmö Stadion