Malmö FF förstärker inför höstsäsongen

Publicerad 21 juli 2023 i Dam,Nyheter

Malmö FF är glada att presentera Nova Rolfsson som ny spelare i föreningen. Den talangfulle anfallaren kommer att ansluta till truppen när laget återsamlas inför höstsäsongen.

Nova Rolfsson är en 16-årig anfallare som fostrats i Halmstadslaget BK Astrio. Förra året gjorde hon som 15-åring 10 mål på 16 matcher för klubben i division 1 södra. Inför den här säsongen gick hon till Halmstads BK, där succén fortsatt. Under vårsäsongen har hon noterats för sex mål på tio matcher för HBK, seriekollega med Malmö FF.

Nova Rolfsson har meriter från ungdomslandslagen. Hon har precis kommit hem från en turnering med F07-landslaget där det blev två mål på två matcher mot Danmark och Nederländerna. Anfallaren räknas som en av landets största talanger och nu lämnar hon Halmstads BK för att ansluta till Malmö FF.

Vi hälsar Nova varmt välkommen till föreningen!


Maxim Khalil

– Vi är väldigt glada över att knyta till oss Nova, det visar vilken attraktionskraft vi har redan nu. Hon är en av landets bästa i sin årskull, en mycket talangfull spelare med spetsegenskaper i det offensiva spelet. Det ska bli spännande att se hennes utveckling här i Malmö och vi hoppas att hon kan ta ytterligare kliv i vår miljö.

nova Rolfsson

– Det känns jättehäftigt att vara här i en så stor klubb som Malmö FF. Det kändes som det rätta valet för mig och jag är övertygad om att jag kommer utvecklas som spelare här. Jag ser framemot att träffa mina lagkamrater och att få sätta igång så fort som möjligt.

huvudpartners

officiella partners