Malmö FF förlänger med Patriot Sejdiu

Publicerad 03 oktober 2022 i Herr,Nyheter

Den 22-årige mittfältaren har skrivit på ett nytt avtal med föreningen som sträcker sig till sommaren 2027.

Patriot Sejdiu efter sitt avgörande mål i Skånederbyt mot HIF.

Patriot Sejdiu anslöt till MFF från Hörby FF när han var 15 år. Efter starka insatser i P19 belönades han med ett A-lagskontrakt år 2020 och inledde strax därpå en lyckad utlåning till Dalkurd FF i Superettan innan en knäskada satte stopp för hans framfart.

I år har Sejdiu ett imponerande facit med sju mål på sex starter i Allsvenskan och Svenska cupen, med mål i både hemma- och bortaderbyt mot Helsingborgs IF som höjdpunkter. För knappt ett år sedan, i november 2021, skrev Sejdiu på ett kontrakt till 2024. Nu har den talangfulle yttern skrivit på för tre ytterligare år med MFF.

Patriot Sejdiu

– Det känns skönt. Jag kunde inte förvänta mig mer från den här säsongen. Jag har spelat ganska mycket, gjort en del mål och fått förtroende från klubben. Nu känns det riktigt bra att MFF visar att de vill fortsätta satsa på mig med ett långt kontrakt. Jag känner starkt för Malmö, det finns bara en klubb i Sverige som jag vill spela för.

Andreas Georgson, sportchef

– Patriot har kommit tillbaka från en svår skada på ett bra sätt och visat att han kan hjälpa oss att vinna matcher. Med kontinuitet i träning och match tror vi han kommer utvecklas ännu mer så det är glädjande att vi kommit överens om ett längre avtal tillsammans.

huvudpartners

officiella partners