Malmö FF förlänger med David Edvardsson

Publicerad 25 oktober 2021 i Herr,Nyheter

Mittfältaren David Edvardsson har skrivit på ett nytt kontrakt med Malmö FF. Det nya avtalet sträcker sig till och med 2025.

David Edvardsson, född 2002, anslöt till föreningen från sin moderklubb Grebbestads IF år 2018. Han har representerat MFF på både P17- och P19-nivå och gjorde A-lagsdebut i Svenska Cupen i februari 2020. I december samma år skrev han på ett seniorkontrakt som nu förlängs ytterligare.

För tillfället är Edvardsson utlånad till danska Jammerbugt FC där han spelat till sig en ordinarie plats i laget.

Daniel Andersson

– David är en väldigt duktig mittfältare som är bra i båda riktningarna. Han är aggressiv i sitt presspel och bra i speluppbyggnaden med sitt passningsspel. Han har snabbt blivit en tongivande spelare under utlåningen och det har varit ett bra steg för Davids utveckling. Det är också ett fint kvitto på att samarbetet med Jammerbugt fungerar.

David Edvardsson

– Det är det här jag har velat hela tiden, att stanna kvar och slå igenom i Malmö FF. Klubben har gjort mycket för mig och jag har utvecklats enormt som spelare och människa de här tre åren. I Sverige finns det ingen bättre klubb att vara i.

– Utlåningen går riktigt bra. Jag spelar varje match och har fått chansen att bo i ett nytt land. Så det är en bra erfarenhet som jag känner att jag växer av.

huvudpartners

officiella partners