Malmö FF förlänger kontraktet med Olof Persson

Publicerad 05 juli 2016 i Nyheter

Malmö FF förlänger kontraktet med assisterande tränare Olof Persson. Det nya kontraktet gäller till och med den 31 december 2017.

Olof Persson kom till Malmö FF 1995 och spelade 350 matcher för föreningen. Efter att han avslutat sin spelarkarriär återkom han till MFF år 2014 i rollen som assisterande tränare. Malmö FF förlänger kontraktet med Olof Persson och det nya kontraktet gäller till och med den 31 december 2017.   

– Jag känner glädje och stolthet att arbeta för världens bästa klubb som har en ambitionsnivå, precis som jag, att alltid vilja gå framåt, utvecklas och nå framgång. Under min tid som assisterande tränare i MFF har jag fått större kompentens i hur man behandlar människor i ledarrollen och få ut det bästa av så många som möjligt, både individuellt och kollektivt. Under Allan har jag dessutom fått ett något utökat ansvarsområde där jag till exempel är ansvarig för fasta situationer såväl offensivt som defensivt, säger Olof Persson.

– Olof har gjort ett mycket bra arbete som assisterande tränare till först Åge Hareide, där han var högst delaktig i våra framgångar med SM-guld och spel i Champions League, och nu Allan Kuhn. Han är kunnig, lojal och en sann MFF:are som ju varit i föreningen både som spelare och ledare så att förlänga med honom 1 år ligger helt i linje med vårt arbete att bibehålla kunskap och kontinuitet. Som person är han lättsam, social och bidrar med mycket positiv energi i både tränarstab och bland spelarna, säger Daniel Andersson, Sportchef i Malmö FF.

huvudpartners

officiella partners