Malmö FF förlänger kontraktet med Lasse Nielsen

Publicerad 06 februari 2019 i Nyheter

Malmö FF och Lasse Nielsen är överens om en ettårig kontraktsförlängning. Mittbackens nya kontrakt sträcker sig till och med 2021.

31-årige dansken Lasse Nielsen kom till Malmö FF från belgiska KAA Gent i januari 2017 och skrev då på ett fyraårskontrakt. Sedan dess har han bland annat varit med om att vinna föreningens tjugonde SM-guld och att föra MFF till gruppspel och vidare till sextondelsfinal i UEFA Europa League.

Den föregående säsongen noterades han för 27 allsvenska matcher och var den i truppen som spelade flest minuter i serien. Han startade också samtliga 14 matcher i kval- och gruppspelet i Europa.

Nu förlänger han kontraktet med ett år, vilket betyder att det nya avtalet med MFF sträcker sig till och med 2021.

Lasse Nielsen:

– Jag har varit här i två år och trivs jättebra i föreningen. Vi har fin sammanhållning i gruppen och atmosfären som våra supportrar skapar på matcherna är inspirerande. Jag ser fram emot att försöka ta tillbaka SM-guldet nästa säsong, vinna cupen och spela i Europa igen.

Daniel Andersson, sportchef:– Lasse har visat under de senaste två åren vilken viktig spelare han är för oss. Han är alltid redo att spela och med det täta matchandet under hösten var han en klippa i försvaret. Nu har vi enats om ett nytt avtal och vi är nöjda med att få behålla Lasse i ytterligare ett år.

huvudpartners

officiella partners