Malmö FF bjuder på Svenska cupen

Publicerad 15 januari 2014

Malmö FF börjar hemma mot Degerfors IF i Svenska cupen på Malmö IP därefter väntar Ängelholms FF på bortaplan innan vi avslutar mot Hammarby IF på Malmö Stadion. MFF bjuder alla våra årskortsinnehavare på inträdet till båda våra hemmamatcher i gruppspelet.

**Uppdaterad 15/1 klockan 16.30**
Det har varit så många turer fram och tillbaka att vi själva hunnit bli förvirrade på vägen. Nyheten som publicerades tidigare idag innehöll fel spelordning. Här har ni rätt:

Efter många turer kom idag beslutet ifrån SvFFs tävlingskommitté gällande Svenska cupen och spelordningen blir följande:

1/3 Malmö FF – Degerfors IF (Malmö IP)
8/3 Ängelholms FF – Malmö FF (Matchplats ej fastställt)
15/3 Malmö FF – Hammarby IF (Malmö Stadion)

Klubbarna ska nu komma överens om avsparkstider.

Malmö FF bjuder på Svenska cupen

Som årskortsinnehavare 2014 har du fritt inträde till våra hemmamatcher i Svenska cupens gruppspel. På grund av begränsad publikkapacitet på Malmö IP kommer vi behöva att årskortsinnehavarna aktivt kommer och hämtar ut sin matchbiljett till hemmamatchen mot Degerfors IF. Mer information om detta kommer längre fram.

Gällande hemmamatchen mot Hammarby IF på Malmö Stadion kommer det räcka med att ni endast visar upp ert årskort.

Ängelholms FF har visat intresse för att lägga sin hemmamatch mot oss på Malmö IP. Om detta blir fallet vill vara noga med att påpeka att det fortfarande är en bortamatch och att årskortet därmed inte gäller.

Saknar du fortfarande årskort?

Inte nog med att det gäller på MFFs alla allsvenska hemmamatcher & hemmamatcherna i Svenska cupens gruppspel. Det ger dig även fritt inträde i träningsmatchen mot Mjällby AIF 24/2 klockan 15.00 och du får förtur att köpa biljetter till sommarens kval till Champions League.
Mer information om årskort och hur du köper ett finner du här