Malmö FF anställer ny fastighetschef

Publicerad 06 juli 2016 i Nyheter

Christoffer Persson blir från och med den 1 oktober 2016 ny fastighetschef i Malmö FF. Förvaltning och utveckling av Swedbank Stadion blir Christoffer Perssons huvudansvar i föreningen.
– Sveriges bästa fotbollslag förtjänar att ha den finaste arenan, och det tycker jag att man har. Vi ska förvalta och utveckla Swedbank Stadion på absolut bästa sätt, säger Christoffer Persson om sin nya arbetsplats.

Christoffer Persson är 43 år gammal, utbildad civilingenjör på Lunds Tekniska Högskola och har en lång bakgrund inom fastighetsbranschen.

– Jag började 1992 på Peab och har arbetat i flera olika roller bland annat i produktionen med utvecklingsfrågor och nu senast har jag varit regionchef på PEAB Bostad. 

Hans nya uppdrag blir att sköta driften och att utveckla en av landets modernaste arenor, Swedbank Stadion. 

– Vi arbetar kontinuerligt med att uppdatera och uppgradera delar av Swedbank stadion för att anpassa den efter de behov som finns. Med anställningen av Christoffer kommer vi bli än mer professionella i hur vi hanterar och sköter vår fastighet. I sin roll som fastighetschef kommer han ansvara för förvaltning och utveckling av Swedbank Stadion som fastighet, säger Niclas Carlnén, VD.

Christoffer har vid flertalet tillfällen besökt Swedbank Stadion vid matcher och imponerats av stämningen.

–  Det jag gillar med Malmö FF är det finns en stor passion i och kring MFF. Det känns att det finns mycket hjärta och att man jobbar tillsammans, det tilltalar mig väldigt mycket. Det är också lätt att förstå betydelsen av Swedbank Stadion. Den stämningen som skapas vid matcher är fantastisk och när jag kommit hem efter en match måste jag ibland sitta ner en stund för att ta in alla intryck.

huvudpartners

officiella partners