Magnus Wolff Eikrem efter vinsten mot BK Häcken

Publicerad 01 maj 2016 i Nyheter

Den norske mittfältaren låg bakom alla tre målen när BK Häcken besegrades med 3-0. Wolff Eikrem stod för två assist och han slog hörnan som till slut styrdes in av Vidar Örn Kjartansson. 
– Det var en bra match, vi fick en väldigt bra start och 3-0 är ett bra resultat, säger Magnus Wolff Eikrem.

Wolff Eikrem var nöjd med sin egen insats och att nyförvärvet Vidar Örn Kjartansson kunde kröna en fin insats med tre mål.
– Jag tycker att jag, precis som hela laget, är väldigt bra idag. Vi jobbar hårt och det var skönt med seger, och för ”The Eagle” att göra tre mål.

Efter Vidar Örn Kjartanssons hattrick tror Wolff Eikrem att det blir regelbunden målproduktion för anfallaren.

– Ja, det är säkert 10-15 kilo som lättas från hans axlar och nu lossnar det säkert för honom.

Efter det matchavgörande inhoppet mot IF Elfsborg har Wolff Eikrem startat de tre senaste matcherna och tycker sig vara på väg mot toppformen.

– Det är svårt att säga men det känns som att formen är på gång. Det blir enklare för mig när laget spelar bra, alla jobbar väldigt hårt och då är det enklare att spela. Jag kom in och spelade bra mot Elfsborg och så har vi vunnit varje match när jag varit med från start nu. Och jag har varit involverad i många mål nu de senaste matcherna, så det är skönt.

Norrmannen har egenskaper som gör att han kan spela såväl på mitten som på kanten, men själv säger han att det inte spelar någon roll på vilken position han spelar.

– Om jag spelar på kanten så är det lite enklare för mig att spela på vänster, att ta emot med vänstern och skära in i banan med högern. Men jag bryr mig inte var jag spelar så länge jag spelar.

Vad innebär den här segern inför finalen i Svenska Cupen?
– Extra självförtroende, men det kommer att bli ännu tuffare på torsdag. Det är jag säker på, säger Magnus Wolff Eikrem.

Biljetter till torsdagens Cupfinal mot BK Häcken hittar du här:

Biljettköp

huvudpartners

officiella partners