Lucka 13 – 19 i MFF:s julkalender

Publicerad 06 december 2021 i MFF i Samhället,Nyheter

Malmö FF:s julkalender är tillbaka. Fram till den 24 december kan du buda hem unika MFF-produkter på Tradera. Pengarna som samlas in går oavkortat till Skåne Stadsmission. Se nedan vad som gömmer sig i lucka 13–19.

Se vad som gömmer sig i lucka 6–12

Lucka 6: Logepaket
Lucka 7: Malin Gunnarsson
Lucka 8: Anel Ahmedhodzic
Lucka 16: Anders Christiansen
Lucka 17: Sören Rieks
Lucka 18: Cornelia Lindgren
Lucka 19: Sebastian Nanasi

Så budar du hem dina favoriter

Malmö FF:s julkalender är äntligen tillbaka. Slå till på unika MFF-prylar från säsongen 2021 samtidigt som du stödjer Skåne Stadsmission och deras arbete för att hjälpa människor som lever i utsatthet. Tillsammans ser vi till att göra årets auktion till den mest inkomstbringande någonsin!

Från och med den 1 december och tre datum framöver (6, 13, 20 december) kommer Malmö FF att lägga ut nya auktioner på Tradera. Du som budar har då möjlighet att lägga vantarna på exklusiva produkter som använts av MFF:s herr- och damtrupp säsongen 2021.

Auktionerna inleds 17:00 och avslutas sju dagar senare.

I årets julkalender skänker Malmö FF samtliga intäkter till Skåne Stadsmission som arbetar för ett medmänskligare Skåne genom att erbjuda professionellt stöd till människor som lever i utsatthet. Tack vare dig kan Skåne Stadsmission stötta barnfamiljer med det viktigaste i jul.

Läs mer om Skåne Stadsmission och deras arbete under julen.

huvudpartners

officiella partners