Lucka 20 – 24 i MFF:s julkalender

Publicerad 20 december 2021 i MFF i Samhället,Nyheter

Det har blivit dags att öppna de sista fyra luckorna i årets julkalender. Från klockan 17:00 kan du buda hem de sista unika MFF-produkterna på Tradera. Pengarna som samlas in går oavkortat till Skåne Stadsmission. Se nedan vad som gömmer sig i lucka 20–24.

Se vad som gömmer sig i lucka 20–24

Lucka 20: Johan Dahlin
Lucka 21: Adi Nalic / Antonio Colak
Lucka 22: Oscar Lewicki / Jonas Knudsen
Lucka 23: AC:s låda
Lucka 24: Champions League-paket

Så budar du hem auktionerna

Malmö FF:s julkalender är äntligen tillbaka. Slå till på unika MFF-prylar från säsongen 2021 samtidigt som du stödjer Skåne Stadsmission och deras arbete för att hjälpa människor som lever i utsatthet. Tillsammans ser vi till att göra årets auktion till den mest inkomstbringande någonsin!

Från och med den 1 december och tre datum framöver (6, 13, 20 december) kommer Malmö FF att lägga ut nya auktioner på Tradera. Du som budar har då möjlighet att lägga vantarna på exklusiva produkter som använts av MFF:s herr- och damtrupp säsongen 2021.

Auktionerna inleds 17:00 och avslutas sju dagar senare.

I årets julkalender skänker Malmö FF samtliga intäkter till Skåne Stadsmission som arbetar för ett medmänskligare Skåne genom att erbjuda professionellt stöd till människor som lever i utsatthet. Tack vare dig kan Skåne Stadsmission stötta barnfamiljer med det viktigaste i jul.

Läs mer om Skåne Stadsmission och deras arbete under julen.

huvudpartners

officiella partners