Lottningen till den tredje kvalomgången klar

Publicerad 14 juli 2017 i Nyheter

Om Malmö FF går vidare till nästa kvalomgång i Champions League-kvalet väntar spel mot antingen MSK Zilina från Slovakien eller FC Köpenhamn från Danmark.

Tisdagen den 18 juli spelas returmötet i Champions League-kvalets andra omgång mot FK Vardar i Strumica i Makedonien. Om det efter denna match står klart att vi slagit ut FK Vardar går vi vidare till Champions Leagues tredje kvalomgång. Då kommer vi att inleda på bortaplan den 25 eller den 26 juli mot MSK Zilina eller FC Köpenhamn, medan returmötet kommer att spelas hemma den 1 eller 2 augusti.

Biljettsläpp till eventuell hemmamatch:

Matchdagar: 25-26 juli & 1-2 augusti
Biljettsläpp årskort: 20-21 juli
Biljettsläpp Allsvenskan stå: 22 juli
Biljettsläpp medlem: 23 juli
Allmänheten: 24 juli och framåt

Observera att årskortsinnehavare och Allsvenskan stå har förtur och garanterad plats, såvida de köper inom de utsatta datumen.

Medlemmar har förtursmöjlighet, vilket innebär att medlemmar har förtur i mån av plats. Endast medlemmar som betalade sitt medlemskap senast den 20 juni 2017 erhåller förtursmöjlighet. För kännedom är antalet årskortsinnehavare större idag än 2015 (vid senaste Europaspel) och därför kommer det sannolikt att vara färre biljetter tillgängliga för medlemmar i år.

Köpta biljetter för årskortsinnehavare (vanliga och halvårskort) kommer att laddas in på årskortet. Det gäller oavsett om du köper biljett digitalt eller i biljettluckan.

huvudpartners

officiella partners