Lösbiljetter till MFF – Paris Saint-Germain ’Ny tid’

Publicerad 17 november 2015 i Nyheter

Onsdagen den 25:e november klockan 20.45 tar Malmö FF emot franska Paris Saint-Germain på Malmö New Stadium för årets tredje och sista hemmamatch i Champions Leagues gruppspel. Vi har fått ett fåtal lösbiljetter över till matchen och dessa kommer vi nu att sälja till våra medlemmar tisdagen den 24:e november klockan 10.00.

**Uppdaterad 20/11 klockan 14.50**

Med erfarenhet ifrån de tidigare biljettsläppen till våra hemmamatcher i Champions League vet vi att folk börjar köa vid biljettluckorna redan dagen innan. Då trycket till onsdagens match är större än vid de tidigare matcherna och vi endast har runt 30 biljetter att sälja ser vi ingen anledningen att vänta ända till klockan 16.00 utan vi kommer att starta försäljningen redan klockan 10.00 tisdagen den 24 november.

**

Vi kommer att ha runt 30 biljetter över till onsdagens match mot Paris Saint-Germain. Detta på grund av att vi makulerat biljetter som folk försökt sälja för ett högre pris än utgångspriset.

(Vi kommer fortsätta att makulera biljetter som vi ser att folk försöker sälja till ett högre pris än utgångspriset).

Vid de tidigare hemmamatcherna i Champions Leagues gruppspel har vi haft fler lösbiljetter till försäljning. Anledningen till att det endast är runt 30 till den här matchen är på grund av att alla biljetter som är bokad av UEFA och motståndarlaget kommer att nyttjas.

Biljetterna som säljs är utspridda över alla våra sektioner – dock inte ståplats.

Den sjunde och åttonde september fick alla våra årskortsinnehavare möjlighet att köpa sina biljettpaket till årets tre hemmamatcher i Champions League och därefter fick våra medlemmar möjlighet till förtur till de resterande paketen.

Då en hel del medlemmar inte fick tag på några biljettpaket kommer lösbiljettsläppet till match mot PSG att vara för våra medlemmar som idag står utan. Detta gäller för medlemmar som blev medlemmar, och medlemsavgiften var oss tillhanda, innan hemmamatchen mot Celtic FC blåstes av. 

Tisdag 24/11 – Biljettsläpp för medlemmar

Tisdagen den 24:e november klockan 10.00 kommer vi att sälja biljetterna i vår biljettluckor vid ingång 51 på Swedbank Stadion.

Detta gäller för medlemmar som blev medlemmar, och medlemsavgiften var oss tillhanda, innan hemmamatchen mot Celtic FC blåstes av. 

När ni köper er biljett måste ni kunna uppvisa ert medlemskort. Om det är så att ni tappat bort ert medlemskort måste ni kunna uppge ert medlemsnummer, namn och visa legitimation.

Endast medlemmar som fysiskt befinner sig på Swedbank Stadion kommer att kunna köpa biljetter. En person kan alltså inte ha med sig sina vänners medlemskort och köpa flera biljetter. 
Om ni är några vänner som vill sitta tillsammans måste ni köa tillsammans.

Detta gäller självfallet inte för er med familjemedlemskap – det räcker att en av er är på Swedbank Stadion
Ni har rätt att köpa det antalet biljetter som ni ha personer knutna till familjemedlemskapet. Är det dock så att ni sitter på ett familjemedlemskap men inte ville/kunde köpa loss alla biljetter som ni hade/har rätt då vi släppte biljettpaket kan ni köpa de resterande biljetterna på tisdag.

Då detta biljettsläpp endast är för våra medlemmar kommer vi att behålla samma prissättning som vi tog tidigare: Kategori 3.

huvudpartners

officiella partners