Logga in på mff.se

Publicerad 03 juni 2010

För en dryg vecka sedan smygstartade vi med en funktion på mff.se som gör det möjligt för alla besökare att logga in på hemsidan.

Som inloggad besökare på sidan har du tillgång till olika delar av sidan beroende på vilka rättigheter din användare har.
 
Du som är registrerad besökare kan uppdatera dina kontaktuppgifter och se till så att vi på MFF alltid har rätt info om dig gratis. Du kan även registrera dig för nyhetsbrev eller läsa igenom vårsäsongens olika matchprogram.
 
OBS! Får du redan nyhetsbrev från MFF behöver du inte registrera dig på nytt utan bara hämta ditt lösenord till rätt e-postadress.
 
 
 
 

Medlemmar i MFF 

Den riktiga förbättringen av mff.se märker de av er som är medlemmar i MFF. Våra medlemmar är den grupp som har flest förmåner på mff.se. Vi börjar dock i liten skala och kommer sedan utöka antalet extratjänster med tiden.

I dagsläget kan betalande medlemmar utöver de funktioner som alla inloggade besökare har även kommentera i våra bloggar.
 
Inom kort kommer medlemmar även att kunna skriva och redigera artiklar i vår alldeles egna MFF-Wiki. Det kommer mer info på det området snart…
 
Samtliga inlägg i Bloggar och Wiki kommer att loggas på skribenternas namn och medlemsnummer och vår förhoppning är att det blir hög nivå och aktivitet på diskussioner och kommentarer.
 
Så se detta som en första mjukstart på den senaste utvecklingen av mff.se och testa att logga in och se om dina kontaktuppgifter stämmer och varför inte kommentera något av våra senaste blogginlägg om du är medlem. Håll sen ögonen på mff.se för fler godbitar i framtiden!
 

Problem eller frågor

Hur gör jag för att logga in på mff.se?
Gå till registreringssidan och välj sedan den länk som stämmer in bäst på just dig.

Hur blir jag medlem och får del av de nya funktionerna på mff.se?
Registrera dig och logga in som besökare på mff.se. När du är inloggad finner du en flik på ”Mina sidor” som heter ”Bli medlem i Malmö FF”. Klicka på den och fyll i dina önskemål. Sedan är det bara att följa instruktionerna för betalning så kommer vi att uppdatera din status till medlem inom kort.
 
Jag är medlem jag kan inte kommentera i bloggen, vad är fel?
Om du har betalt medlemskapet för 2010 men ändå inte kan kommentera i bloggen beror det på att din mailadress inte är registrerad i vårt system. Maila medlem@mff.se och ange din mailadress, ditt namn och ditt medlemsnummer så kopplar vi på din mailadress på rätt användare så att du får tillgång till det du har rätt till på mff.se.
 
Har ni problem med inloggningen eller några andra frågor rörande hemsidan, maila till webmaster@mff.se så ska vi hjälpa er.
 
***Det har visat sig att en del av de redan existerande kontona inte har blivit aktiverade automatiskt. Tyvärr har inte tekniken hängt med riktigt när vi utvecklat tjänsten. Maila webmaster@mff.se så aktiverar vi dem till er.***