Livestudion tillbaka inför torsdagens Europakval

Publicerad 14 september 2020 i Herr,Nyheter

På torsdag klockan 21:05 ställs vi mot ungerska Budapest Honvéd FC på bortaplan i den andra kvalomgången till UEFA Europa League. Inför matchen kommer vi på nytt erbjuda våra supportrar möjlighet att ladda upp med ett 45 minuter långt exklusivt studioprogram med fokus på MFF i Europa.

Duon tillbaka! Cornelius Löfmark programleder och har studioexpert Anders Andersson vid sin sida.

Gäster:

– Patrik Andersson
– Roy Andersson
– Tess Olofsson, fotbollsdomare från Malmö

Sändningen bjuder även på inslag om förberedelserna inför Ungernresan med Jon Dahl Tomasson och Ola Toivonen.

Programmet pågår mellan 20:00 och 20:45.

För dig som redan har supporterpaket
För dig som är årskortsinnehavare och har valt ett av våra supporterpaket går sändningen att se utan extra kostnad. Du kommer att få inloggningsuppgifter till sändningen i din mailkorg.

Mailet skickas ut senast tre timmar före sändningsstart. Har du inte fått mail? Titta först i skräpposten och kontakta därefter biljett@mff.se.

För dig som har årskort men inte supporterpaket
Om du har årskort men inte supporterpaket kommer du att ges ytterligare en möjlighet till val av paket. Då kan du antingen välja:
1) Supporterpaketet: tillgång till torsdagens Europasändning och alla allsvenska studiosändningar.
2) Supporterpaketet + Europapaketet: tillgång till torsdagens Europasändning och alla allsvenska studiosändningar. Dessutom kostnadsfria biljetter till våra tre hemmamatcher om vi tar oss till gruppspel i UEFA Europa League 2020 (förutsatt att UEFA och svenska myndigheter tillåter publik). Du får tillgång till din ordinarie årskortsplats, men observera att man i särskilda fall kan tilldelas annan plats på grund av eventuella förändringar av läktarsektioner.

Skulle vi inte kvala in till gruppspel eller gruppspelet spelas utan publik flyttas erbjudandet fram och omfattar kvalmatcherna nästa säsong, 2021, förutsatt att vi kvalificerar oss dit och matcherna spelas med publik.

Valet görs via en länk som skickats till din mailkorg. Gör ditt val senast onsdag 16 september klockan 13:00. Har du inte fått mail? Titta först i skräpposten och kontakta därefter biljett@mff.se.

För dig som inte har årskort eller väljer supporterpaket
Studioprogrammet kommer gå att köpa som PPV till en kostnad av 39 kronor.

huvudpartners

officiella partners