Lite av varje

Publicerad 31 oktober 2005

Spelare på Jägersro Center, MFF Support delade ut priser samt tänkvärda ord gällande anonyma finansiärer.

Träffa spelare
Med början i lördags så kan man träffa MFF-spelare hela veckan (onsdag undantaget)utanför GAME-butiken på Jägersro Center mellan klockan 14.00- 15.00

Måndag 31/10
Behrang Safai / Glenn Holgersson

Tisdag 1/11
Jesper Bech / Rawez Lawan

Torsdag 3/11
Marcus Pode / Joakim Nilsson

Fredag 4/11
Peter Abelsson / Jon Inge Höiland

Lördag 5/11
Niklas Skoog / Yksel Osmanovski

Med reservation för ändringar

MFF Supports Årsfest
I lördags hade MFF Support årsfest på Slagthuset. Följande priser delades ut
Årets spelare: Daniel Andersson

Årets kämpe: Daniel Andersson

Årets HIF-dödare: Daniel Andersson, Afonso Alves,Yksel och Fredrik Björk

Årets målfirare:Kenneth Folkesson (materialförvaltare)

Tänkvärda ord
Följande är hämtat från Svenskafans.com

”Spekulationerna om de hemliga finansiärerna som skulle överta Malmö FF fick galna proportioner redan från början. Några rader på en blogg, och en diskussion här på Himmelrikets forum räckte till för att spekulationerna skulle gå igång, och så småningom också nå fram till tidningarnas redaktioner. Väl där tar andra mekanismer vid, och det finns ingen utväg. Plötsligt ringer telefonen dagarna igenom, och frågorna haglar: vem, vad, var, när, hur och varför.
Förra veckans händelseförlopp föder förvisso en del intressanta följdfrågor, inte minst de som berör etik och moral inom media. Känner man inte längre till begreppet källkritik på landets redaktioner? Och är det ok att en journalist uppmuntrar till angiveri för att kunna röja någons identitet? Jag tänker inte fördjupa mig i dessa frågor nu, utan vad jag mest vill säga att det hela tiden vilat något märkligt, egentligen också tragiskt, över den här historien.
En diskussion om bolagisering kontra förening är förvisso alltid intressant. Men en sådan diskussion kan man föra ändå, utan att någons fria fantasier nödvändigtvis behöver skruvas till så hårt att de liksom blir verklighet.
Himmelrikets redaktion har valt att hålla en låg profil i den här diskussionen. Den innehåller helt enkelt för många frågetecken, och det finns ingen anledning för oss att ägna oss åt ytterligare spekulationer.
Det gör mer skada än nytta.

Micke Möller”

/Patrik Jandelin, Malmö FF