Lewicki: “Har en bra känsla”

Publicerad 24 juli 2019 i Nyheter

Resan mot UEFA Europa Leagues gruppspel tuffar vidare med bortamatch mot slovenska NK Domzale. MFF:s Oscar Lewicki har varit med förr och tror sig veta ungefär vad som väntar imorgon.

Malmö FF reste till Sloveniens huvudstad Ljubljana under onsdagen. Man lämnade ett soligt Malmö men kom fram till en ännu hetare destination.

– Det är varmt. Tror det kan vara runt 35 grader, säger MFF:s Oscar Lewicki. Det gäller att fylla på med mycket vatten.

Det blev en smidig resa för laget, drygt en och en halv timme i luften och boende hyfsat nära flygplatsen i Ljubljana.

– Det känns bra, vi har en bra känsla. Nu blir det förmodligen en ganska lätt träning på matcharenan och sedan är det bara att ta det lugnt, känna glädje och njuta av stunden.

Efter att ha klarat av nordirländska Ballymena United FC är det dags för den andra kvalomgången till UEFA Europa League. Motståndet heter NK Domzale, trea i slovenska ligan i fjol.

– Det är ett skickligt lag med en stark vänstersida. Många tekniska spelare och en stor anfallare som har gjort en hel del mål. De är bra men samtidigt vet vi att vi inte är så dumma vi heller.

Oscar Lewicki har klart för sig vad som behövs för att få med sig ett bra resultat hem till Malmö.

– Det är viktigt att vi börjar bra och inte låter de utnyttja sina styrkor. Ju mer matchen sätter sig kommer vårt spel att etablera sig mer och mer. Det ska vi dra nytta av.

huvudpartners

officiella partners