Lewicki efter 2-2 mot Östersunds FK

Publicerad 20 september 2017 i Nyheter

Oscar Lewicki svarade för en fin insats på det centrala mittfältet och blev målskytt i 2-2-matchen borta mot Östersunds FK.
En någorlunda ovan målskytt. Det fina långskottet på Jämtkraft Arena var Lewickis andra för säsongen. 

– Jag kommer upp och bryter bollen. Sen hittar jag inte så många alternativ förutom att skjuta och den gick in. Det var bra tryck i dojan, säger han. 

Efter målet tog han sats och rusade tillbaka mot egen planhalva, en lite annorlunda målgest. 

– Jag har haft som tanke hela året att när jag gör mål ska jag signalera att vi ska gå för ett till. Men det var tydligen bara jag som tänkte det, de andra stod kvar, säger Oscar Lewicki. 

Matcherna mot Östersunds FK har en tendens att bli händelserika och intensiva. Seger med 2-1 i våras på hemmaplan och nu 2-2 i en svängig match i Jämtland. 

– Det är två lag som är skickliga med bollen. Vi får jaga mer än vi brukar vilket vi var förberedda på. Det är klart att det är ett bra lag vi möter. Man får lägga ner en del prestige i att ta jobbet en dag som denna. Det gör vi på ett bra sätt och alla jobbar stenhårt, säger Oscar Lewicki. 

2-2 och en straffräddning i den 95:e minuten. Ett resultat och ett scenario som inte gör det helt lätt att reda ut sina känslor efter slutsignalen. 

– Men känslan är såklart att vi ville ha de tre poängen, men jag tycker ändå vi kan vara stolta över insatsen, sammanfattar Oscar Lewicki. 

Nästa hemmamatch
Malmö FF – IF Elfsborg
Måndag 25 september 19:00

Biljettköp

huvudpartners

officiella partners