Legendarisk förmatch, förfest och Allsvensk toppmatch

Publicerad 26 september 2012

Kom i tid imorgon så får ni uppleva både historia, nutid och framtid på ett och samma evenemang. Här följer lite information om morgondagen.

Legendmatch
Swedbank Stadion öppnar ingång A klockan 17.45. Grindarna mellan ståplats och sittplats kommer att vara öppna. Alla som vill se matchen mellan Malmö FF:s 79-lag och IFK Göteborgs 82-lag är välkomna in här. Matchen börjar 18.10 och man spelar 2×15 minuter.  Här kan du läsa mer om  matchen http://www.mff.se/Aktuellt/Nyheter/2012-09-19_clash_of_the_titans.aspx

Alla grindar öppnar senast 18.30 utom grind A som öppnar redan 17.45

Förfest
Efter legendmatchen är alla välkomna till Supportertorget där MFF Support drar igång en förfest med DJ. Passa på att köpa mat och dryck i Wokbaren. Mingla med andra MFF-are och ladda inför huvudmatchen.

Delvis öppen stadion och näten uppe
Matchen mellan Malmö FF och IFK Göteborg är omgärdad med lite högre säkerhetstänk än en normalmatch men i vår ambition att försöka hålla stadion så öppen som så kommer vi att hålla grindarna mellan ståplats och sittplats öppna, men bevakade, fram till matchstart.

Precis som tidigare meddelats så kommer näten på båda kortsidorna att vara uppe i matchen mot IFK Göteborg.

Happy Hour i kioskerna
Den första timmen har SSP Happy Hour i kioskerna på Supportertorget. Det betyder billigare hamburgare, läsk, folköl och popcorn mellan kl 18.00 och 19.00. Passa på att kom dit i god tid och ta en bit mat och lyssna på musik.

För er på övre etage(ej sjungande sittplats)
Era biljetter fungerar även på undre etage. Kom till supportertorget och ta del av aktiviteterna. När det närmar sig match och man vill upp till sin plats så går man till ingång G och där finns en dörr till övre etage.
 
Smarrig korvmeny
O’Learys hade gröna tält, helt enligt företagets profil, så de var lätta att hitta till.
På korvmenyn stod Schwedenbomber (Thüringer bratwurst med svenskt ursprung),  Materialare (ett hett alternativ, Louisiana hot) samt Il Capitano (lammkorv med parmesan, rejäl och pålitligt kryddad med italiensk finess).
Dessutom fanns Hot Buffalo Chicken drumsticks med nachos och dip, ölkorvar, snacks, lättöl, fatöl och läsk.