Länsförsäkringar Skåne förlänger och fördjupar samarbetet med MFF

Publicerad 05 april 2018 i Nyheter

Malmö FF och Länsförsäkringar Skåne har kommit överens om ett nytt treårigt avtal. Länsförsäkringar Skåne fortsätter som officiell partner och blir samtidigt huvudpartner för MFF i samhället.

– Vi har stöttat Malmö FF i över tio år och vi har alltid varit väldigt nöjda med samarbetet. MFF är seriösa, strukturerade och tar stort ansvar i samhället. Att vi förlänger vårt samarbete ligger helt i linje med vårt långsiktiga arbete att stötta Malmö som stad och bidra till ett klimat där både människor och företag kan växa och bli starka, säger Ingemar Helgesson, chef marknad och kommunikation på Länsförsäkringar Skåne. 

– Vi är väldigt glada att Länsförsäkringar Skåne förlänger avtalet med tre år och samtidigt tar ännu ett kliv i partnerskapet. Vi ser fram emot att fortsätta växa tillsammans, säger Malmö FF:s VD Niclas Carlnén. 

Som en del i samarbetet lanserar Malmö FF tillsammans med Länsförsäkringar Skåne det nya konceptet ”Tryggt och trevligt”. Med syfte att stärka MFF:s servicevärdskap kommer servicevärdar från Malmö FF och Länsförsäkringar Skåne i fortsättningen att finnas tillgängliga utanför Stadion på våra hemmamatcher. Värdarnas huvudsakliga roll är att erbjuda service och bidra till en ökad trivsel för besökarna. 

Läs mer om ”Tryggt och trevligt” här.

huvudpartners

officiella partners