MFF och Länsförsäkringar Skåne lanserar ”Tryggt och trevligt”

Publicerad 05 april 2018 i Nyheter

”Tryggt och trevligt” är Malmö FF:s och Länsförsäkringar Skånes nya koncept för att förbättra servicen på våra hemmamatcher. Med premiär mot AIK den 9 april kommer värdar från Länsförsäkringar Skåne i samarbete med MFF att finnas tillgängliga utanför Stadion för att erbjuda service och bidra till en ökad trivsel för våra besökare.

– Vi jobbar redan strukturerat och långsiktigt med MFF i samhället och det vill vi fortsätta att utveckla. Där passar ”Tryggt och trevligt” jättebra in. På det här sättet kan vi bidra till ett trevligt klimat och att besökarna känner sig väl bemötta och trygga. Malmö FF är större än det som ryms innanför arenan, säger Ingemar Helgesson, chef marknad och kommunikation på Länsförsäkringar Skåne. 

”Tryggt och trevligt” är ett samarbete mellan Malmö FF och Länsförsäkringar Skåne. I centrum står ett ökat servicevärdskap som framöver kommer att sträcka sig utanför Stadions gränser. 

Värdarna kommer att vara utplacerade på olika platser runt omkring Stadion iklädda vita västar. 

– Vårt värdskap börjar redan utanför Stadion. Därför är det naturligt för oss att ta det här steget. Att göra det tillsammans med Länsförsäkringar Skåne, som är ett bolag som har stor erfarenhet av trygghetsfrågor, känns helt rätt. Med synlig personal utanför Stadion kommer servicen och tryggheten att öka, säger Malmö FF:s VD Niclas Carlnén.

huvudpartners

officiella partners