Lansering av unik tröja och minnesevenemang för Europacupfinalen 1979

Publicerad 08 maj 2024 i Herr,Nyheter

På dagen 45 år efter finalen i Europacupen 1979 bjuder Malmö FF och Supporterhuset gemensamt in till en alldeles speciell kväll i historiens anda!

Malmö FF:s framgångar i Europacupen 1978/79 är svensk klubblagsfotbolls största bragd genom tiderna och behöver knappast någon närmare presentation. För oss som vill minnas tillbaka till framgångarna, spelarna och matcherna är dörrarna öppna på Erics Bar & Restaurang på Eleda Stadion den 30 maj från 18:00. Baren håller öppet för mat och tilltugg, samtidigt som kvällens program med föreläsningar och underhållning rullar på. På scen har vi bland annat lagkapten Staffan Tapper och journalisten Ole Törner, den nytillverkade UEFA plaketten är framtagen och flera gäster från Malmö FF anno 1979 är på plats. 

Dessutom, för första gången på 45 år, kommer Malmö FF och Supporterhuset gemensamt sälja en unik tröja i begränsad upplaga i 1979 exemplar. Tröjan lanseras under kvällen den 30/5 enbart på plats, och eventuellt kvarvarande tröjor släpps online och i våra butiker kl 10:00 dagen efter. 

Bli medlem i Malmö FF här och Supporterhuset här.

Notera att det i biljettpriset för 49 kronor ingår tysk korv och alkoholfri dryck. Biljetterna säljs för att kunna beräkna hur många som deltar så att alla ska få en så bra upplevelse av kvällen som möjligt. 

huvudpartners

officiella partners