Lång kö för att köpa årskort!

Publicerad 29 november 2008

De första kom redan 06.30 och när MFF Shopen öppnade portarna så ringlade det en flera hundra meter lång kö från Kulan.

Idag släpptes alltså årskorten till Swedbank Stadion för allmänheten.

Nästa chans är på måndag och det finns bra platser kvar. Först till kvarn gäller. Man kan inte boka årskort via telefon eller e-post för närvarande.

Här följer information som kan vara till hjälp; exempelvis om du skall köpa årskort till släkt och vänner.

Var och när?
Årskort till nästa säsong kan man bara köpa i MFF Shopen, Kulan, Eric Perssons väg, bredvid Malmö Stadion. Man kan inte boka årskort via telefon eller e-post för närvarande. Det finns gott om platser kvar. Först till kvarn principen gäller.

MFF Shopen har öppet måndag-fredag 10.00- 18.00, lördagar 10.00- 15.00, söndag och helgdagar stängt.

Vad finns det för årskort?
All information om vilka typer av årskort som finns och vad de kostar finns på följande länk Klicka här för information om årskorten 2009. Här hittar man även en överblick av de olika sektionerna på Swedbank Stadion. Vill man jämföra årskorten med biljettpriserna så hittar du dessa här Klicka här för information om biljetter 2009.

Nya åldersgränser
Till nästa säsong gäller följande åldersgränser gällande årskort och biljetter. Ungdomspriser gäller för barn och ungdomar födda 1993 eller senare. Handling som styrker ålder ska kunna uppvisas vid entré till läktarna. Barn till och med 4 år har fri entré och skall på sittplatsläktaren sitta i en vuxens knä.

Kan man köpa mer än ett årskort per person?
Det går bra att köpa årskort till släkt och vänner. Tänk bara på att vi behöver följande information till varje årskort: Namn, adress, telefonnummer, e-postadress och födelsenummer(de sex första siffrorna).

Får man årskortet i handen direkt?
Precis som tidigare år så får man ett trevligt värdebevis när man bokar sitt årskort. I god tid innan nästa säsong så distribueras årskorten ut till årskortsinnehavarna.

Klubbstolar
För er som är intresserade av klubbstolar Klicka här för information om klubbstolar 2009 så kan dessa inte bokas imorgon. Vi ber er kontakta Malmö FF:s säljavdelning under kontorstid på 040-32 66 00.

När släpps biljetterna till nästa säsong?
Detta datum är inte bestämt ännu men någon gång under mars månad nästa år. Hemsidan återkommer med mer information under januari månad.

Viktig information gällande eventuella matcher på Malmö Stadion
Obs! Vår ambition är att spela den allsvenska premiären 2009 på Swedbank Stadion, med det kan bli så att vi tvingas spela en eller ett par matcher i början av säsongen på Malmö Stadion. Om det skulle bli aktuellt återkommer vi med information om vilka platser som gäller för årskortsinnehavarna. Oavsett om vi spelar alla matcher på Swedbank Stadion eller om det blir några matcher på Malmö Stadion kommer såväl biljett- som årskortspris vara oförändrade.