Lånekollen: Noah Eile matchhjälte mot BK Häcken

Publicerad 31 oktober 2023 i Herr,Nyheter

I veckans upplaga av lånekollen hittar vi matchens lirare mellan Mjällby och BK Häcken, Hugo Bolins första mål i Allsvenskan, viktiga poäng för BK Olympic i jakten på säkrat kontrakt och mycket annat.

Noah Eile firar efter framspelningen till 2–0-målet mot BK Häcken.

allsvenskan

Noah Eile, försvarare, Mjällby AIF
Blev stor matchhjälte för Mjällby när laget besegrade BK Häcken med 2–1 på Strandvallen. Eile gjorde först 1–0-målet och spelade senare också fram till 2–0-målet.

Hugo Bolin, mittfältare, Degerfors IF
Gjorde sitt första mål i Allsvenskan när han kvitterade till 1–1 borta mot Varberg precis innan halvtid. 1–1 skulle också bli matchen slutresultat.

Peter Gwargis, mittfältare, Degerfors IF
Spelade fram till Hugo Bolins mål i den första halvleken. Blev senare utbytt i den 78 minuten.

superettan

Samuel Kotto, försvarare, Landskrona BoIS
Spelade hela matchen i en målrik historia när Landskrona BoIS spelade 3–3 hemma mot Gefle IF.

David Edvardsson, mittfältare, Landskrona BoIS
Utbytt i matchens skutskede.

Mathias Nilsson, målvakt, Örgryte IS
Spelade hela matchen i en tuff bortamatch mot GIF Sundsvall. Norrlänningarna tog ledningen i den 4 minuten och höll sedan tätt bakåt resten av matchen. 1–0 stod sig matchen ut.

Mubaarak Nuh, mittfältare, Örgryte IS
Blev inte inbytt i matchen.

August Karlin, mittfältare, Jönköpings Södra IF.
Blev inte inbytt i matchen mellan AFC Eskilstuna och Jönköpings Södra. Matchen slutade 2–2.

ettan södra

Viktor Andersson, målvakt, Lunds BK
Höll en ny nolla för Lunds BK när laget besegrade FC Trollhättan med 1–0 i helgen. Efter två förluster de senaste veckorna är det däremot inte längre teoretisk möjligt för Krubban att nå kvalplatsen till Superettan. Laget ser ut att gå mot en tredjeplats i Ettan Södra den här säsongen.

Abdramane Djitteye, anfallare, Lunds BK
Spelade fram till matchens enda mål.

Mamadou Diagne, mittfältare BK Olympic
BK Olympic tog viktiga poäng i jakten på nytt kontrakt. Malmölaget besegrade Ahlafors IF med 3–0 på bortplan och Mamadou Diagne blev målskytt.