Det råder uppehåll i flera europeiska ligor, men i Ettan Södra fortsätter matcherna dugga tätt. Läs hur det gick den senaste omgången för våra utlånade spelare i BK Olympic och Lunds BK.

Samuel Burakovsky

Ettan Södra

Viktor Andersson, målvakt, Lunds BK
Lunds BK fortsätter att gå starkt i Ettan Södra. Efter 13 spelade matcher ligger laget på en delad andraplats. Senast blev det ånyo seger när Norrby besegrades med 3–2 på hemmaplan. Viktor Andersson spelade hela matchen.

Abdramane Djitteye, anfallare, Lunds BK
Anfallaren stod för assisten till LBK:s tredje mål. Han blev senare utbytt i den 83 minuten.

Samuel Burakovsky, anfallare, BK Olympic
Blev inbytt inför den andra halvleken och gjorde 1–1 mot Ljungskile efter två minuter på plan. Matchen slutade 2–2.

Mamadou Diagne, mittfältare BK Olympic
Spelade hela matchen.

Emmanuel Igbonekwu, mittfältare, BK Olympic

Raymond Adjei, försvarare, BK Olympic
Fanns med i matchtruppen men blev inte inbytt.

André Alvarez Perez, försvarare, BK Olympic
Försvararen är på landslagsuppdrag med P18-landslaget och fanns således inte med i matchtruppen mot Ljungskile.