Laget mot Kristianstad

Publicerad 30 april 2008

Junioren Erdin Demir spelar från start som vänster yttermittfältare; det är överraskningen i MFF:s cupelva mot Kristianstad första maj. I övrigt formeras laget av de A-truppsspelare som inte spelade mot HIF i måndags.

MFF:s startelva:

Dusan Melichárek

Anes Mravac, Markus Halsti, Niklas Hansson, Christian Järdler

Robin Nilsson

Jiloan Hamad, Joakim Nilsson, Erdin Demir

Agon Mehmeti, Niklas Skoog.

Bänken: Dejan Garaca(mv), Jimmy Dixon, André Nascimento, Daniel Andersson, Guillermo Molins.

Första maj 16.00 på Kristianstads IP går Malmö FF in I Svenska cupen, genom att i dess andra omgång möta division 2-laget Kristianstads FF.

– Full fart framåt och hundraprocentig koncentration, säger Roland Nilsson på frågan om vad som blir viktigt.
– Och det ska inte vara några problem för de här spelarna, som vill visa vad de går för.

Det är i princip de spelare i A-truppen som inte var med mot HIF som matchas från start. Plus en. Ifjol i 11-0-matchen mot Stenungsund fick han göra A-lagsdebut med ett inhopp. Exakt ett år senare är det dags för debut från start för junioren Erdin Demir, född 1990.
– Han är vänsterfotad och han spelar vänster yttermittfältare i juniorlaget, och häromdan även 45 minuter med U21-laget. Det är viktigt att vi ger de här spelarna chansen, och Erdin har sett bra ut under våren, säger Roland Nilsson.

Till de som tänkt söka sig mot nordost för att se matchen ska sägas att det även spelas en stor ungdomsturnering i området imorgon, så tänk på att komma i tid med tanke på parkering och köer vid ingångarna.