Laget mot Hansa Rostock

Publicerad 27 juli 2007

I kvällens träningsmatch mot Hansa Rostock börjar MFF där man slutade mot Djurgården förra veckan, såväl till manskap som till ambition. Förutbestämt är att provspelande Paulo Sérgio får spela andra halvlek. För direktrapportering från matchen hänvisas till Himmelriket på SvenskaFans.

Med bara några mil mellan Malmö och tyska östersjökusten är det kanske inte så överraskande att vädret också där varit ömsom regn, ömsom sol under dagen, och nu hoppas förstås Sören Åkeby på uppehåll till kvällens träningsmatch mot Hansa Rostock, avspark 18.00. Han har tagit ut följande elva:

Jonas Sandqvist

Jon Inge Höiland, Jimmy Dixon, Anders Andersson, Behrang Safari

Ulrich Vinzents, Daniel Andersson, Labinot Harbuzi, Yksel Osmanovski

Junior, Jonatan Johansson

Bänk: Håkan Svensson, Gabriel, Christian Järdler, Johan Andersson, Guillermo Molins, Edward Ofere, Paulo Sérgio.

Med Jonatan Johansson och Labinot Harbuzi från start och Ulrich Vinzents på nytt till höger på mittfältet ser MFF ut som i andra halvlek mot Djurgården på Stadion förra tisdagen, och det är också på prestationen då som Sören Åkeby vill bygga vidare.
– Allting kändes bra då, vi hade bra balans och var aggressiva. Det vill vi jobba vidare ifrån, framför allt vill vi hitta det där snabba vändningsspelet; tidigare har vi envisats med att bli kvar på ena sidan plan istället för att göra överflyttningar, säger Sören Åkeby.

Som ger provspelande portugisen Paulo Sérgio andra halvlek att visa upp sig på.
– Det är en duktig fotbollsspelare, men hans fysiska form är inte riktigt där den ska vara. Han är inte redo för 90 minuter.
Redo för några matchminuter just imorgon är inte heller Niklas Skoog, som med ett skavsår står över spel.

Himmelriket på Svenskafans kommer i vanlig, god ordning att bjuda på direktrapportering från matchen, www.svenskafans.com/fotboll/mff .