Laget för alla kommer till Lindängen

Publicerad 15 augusti 2023 i Nyheter

Efter succépremiären i Magistratsparken tidigare under sommaren kommer Laget för alla till Lindängen. Välkommen till en eftermiddag med massor av roliga och givande aktiviteter den 10 september!

Detta är Laget för alla

Laget för alla är en flerårig satsning där Malmö FF lyfter lokala initiativ, når ut till fler malmöbor och stärker deras relation till föreningslivet. Vi vill att alla malmöbor, oavsett vem man är eller hur mycket man bryr sig om fotboll, ska känna en stolthet över sin stad, stadsdel och Malmö FF.

På Lindängens IP har MFF:s samarbetsklubb BK Olympic sin hemmaplan. Här spelar sedan 2022 unga, talangfulla MFF-spelare som lånats ut för att både själva utvecklas och stärka BK Olympic. Men kopplingarna mellan Malmö FF och Lindängen är många fler, bland annat genom tidigare spelare som representerat föreningen.

Detta händer

Datum och tid: Söndagen den 10 september 12:00-15:00
Plats: Lindängens IP

• Ta del av vår scen med konferencier Hamza Ftouni och dj Juan Havana (Advance Patrol, P3 Din Gata)

• Träffa delar av herr- och damlaget

• Ta med dina kompisar och spela fotboll med våra U19-tränare

• Workshop med Grundskolefotboll mot rasismer.

• Få hjälp av MFF:s rekryteringsexperter att skriva CV

• Gör din egen flagga tillsammans med Supporterhuset

• Spela FIFA med en av Sveriges bästa spelare

• Utlottningar, hoppborg, bubbelfotboll, musik, mat, dryck och mycket mer

Träffa dessa föreningar

BK Olympic

BK Olympic är en fotbollsförening i Lindängen, Malmö. Klubben grundades den 21 mars 1920 och spelar sedan säsongen 2022 i Ettan. Malmö FF och BK Olympic har inlett ett samarbete för att utveckla tränings- och matchningsmiljön för spelare från båda föreningarna. Föreningen har en bred ungdomsverksamhet som bland annat innefattar streetfotboll för barn och unga i Malmö.

Munhälsa och kost

Munhälsa och kost är en verksamhet inom Jämlik Hälsa Lindängen. Vi erbjuder barnfamiljer aktiviteter som främjar hälsa och samtidigt bryter ensamhet och isolering. Vårt mål är att bekämpa gapet mellan de som har god hälsa jämfört de som har sämre hälsa.

United Cricket Club

Vi är en cricketklubb i Malmö som spelar och arrangerar olika turneringar, deltar i svenska cricketligan och engagerar ungdomar inom idrotten.

Svenska kyrkan Malmö (Fosie Församling)

Fosie kyrka ligger i södra Malmö. Hit hör stadsdelarna Lindängen, Hermodsdal, Nydala, Gullviksborg, Gullvik, Almvik, Kastanjegården, Högaholm och Östra Söderkulla. Det är en kyrka med 800 år gammal historia och för många en familjekyrka sedan generationer. Vi har barn- och familjeverksamheter, ungdomsgrupper, grupper för unga vuxna och sommaraktiviteter för olika åldrar.

Malmö Rugby Club

Vi är en rugbyförening som funnits till sedan 50-talet (fyller 70 år 2024) med bas i Malmö och spelar våra hemmamatcher på Lindängens IP. Träningen sker dock vid Limhamnsfältet, ett stenkast från vattnet. Vi erbjuder rugbyspel till alla som vill spela!

Motettens Folkets Hus

Motettens Folkets Hus verkar för att ta vara på engagemang, tillmötesgå intressen och behov bland boende och föreningar i Lindängen och i Fosie. Vi har en nära samverkan med det lokala föreningslivet och andra aktörer i närområdet. Husets värdegrund bygger på de grundläggande principerna om demokrati, jämlikhet, jämställdhet och allas lika värde. https://motettenfh.se/

Astronomiska Sällskapet Tycho Brahe

Vår förening ägnar sig åt att popularisera astronomin genom föredrag och visningar av stjärnhimmeln. Vi deltar även i arrangemang där vi visar solen och presenterar vår förening och våra verksamheter. Läs mer på: astb.se och tbobs.se.

Hyresgästföreningen

Hyresgästföreningen är en förening som finns i hela Sverige – med olika lokala hyresgästföreningar på Lindängen och Hermodsdal.

Supporterföreningar

Träffa supporterföreningar till Malmö FF, bland annat kommer MFF Support, Supporterhuset, Malmösystrar vara på plats!

Laget för alla görs i samarbete med

Malmö Ideella

Allaktivitetshusen

Malmö CTC

Partners

Kontakt

Kontakta desiree.almendares-skoldh@mff.se om du har frågor eller om din förening vill vara med.

huvudpartners

officiella partners