Lägesrapport från Wigan inför matchen

Publicerad 11 mars 2011

Hemsidan fick tag på Leif Engqvist precis efter dagens träningspass och det var en nöjd lagledare.

– Såhär långt är allting jättebra. Hotell, mat och träningsförhållanden är utmärkta. Vi har kört fyra pass på Wigans träningsanläggning och det är fina gräsplaner och vädret har varit ok för att vara England.

Spelarna har eftermiddagen ledig och vissa passade på att åka till Liverpool för att shoppa men de flesta laddar inför de två matcherna imorgon. Dels den viktiga mellan Malmö FF – Wigan men också för att gå på Old Trafford och se Manchester United mot Arsenal i FA-cupen på kvällen. Fystränare Simon Hollyheads status har höjts rejält efter att han lyckats med bedriften att fixa biljetter till matchen.

Imorgon möter man Wigan klockan 13.00(12.00 lokal tid) på deras träningsanläggning och Leif tror på en bra och tuff match.

– Det blir en bra erfarenhet och en jämförbar match med den mot Spartak Moskva. Wigan är mitt uppe i säsongen och är ett lag som vill spela en positiv fotboll. Man har i sina senaste matcher spelat 4-3-3.

På frågan om hemsidan kan få truppen till imorgon så svarar han;

– Alla är uttagna till morgondagens match förutom följande fem som står över av olika anledningar; Jasmin Sudic, Alex Nilsson, Ricardinho, Tobias Malm och Ivo Pekalski.