La Manga dag 9

Publicerad 10 mars 2002

La Manga dag 9

Efter en välförtjänt ledig lördag var det så dags för två träningar i tryckande värme.
I morgon väntar Vålerenga IF.

Anders Palmér:
”- Vi genomförde två bra träningspass idag. Det var bra väder och jättevarmt så vi svettades rejält. Vi har tränat både försvars- och anfallsspel. Vi har kört övningar där vi jobbat mycket med yttermittfältet och ytterbackarna. På båda träningarna har vi kört 11 mot 11. Vi är så mycket folk nu att vi till och med får ha avbytare. Billy Berntsson och Dan Ingvarsson har ju kommit ner och de tar bra för sig på träningarna. Vi kör en träning i morgon bitti också och först efter det tar vi ut laget mot Vålerengen. Vi har sett dem i en match men precis som de tidigare matcherna kommer vi att inrikta oss på vårt eget spel. Naturligtvis anpassar man sig lite till motståndaren men vi kommer nog, precis som tidigare, att köra runt på hela truppen även de två matcher som återstår”

Ingen tävlingsmoment i mångkampen idag

Sjuka:
Jon Jönsson stod över eftermiddagsträningen och tros ha fått halsfluss

Skadade:
Driss El Asmars finger är inte 100% återställt ännu och man vill inte riskera något så han är inte aktuell i morgondagens match.

Om Vålerenga IF
Det finns två svenskar i Vålerengas trupp; försvarsspelaren Anders Augustsson och anfallaren Tobias Grahn. Den senare dementerar på sin hemsida ryktena att han skulle vara aktuell för Malmö FF!

Vålerengas supportrar VIF-klanen har precis som MFF Support blivit tilldelade nummer tolv i laguppställningen hos sin moderklubb.

VIF-klanen bildades 1991 och är Norges största supporterklubb med ca 7300 medlemmar(1999). En del av dem kommer att vara på plats och stötta sitt lag mot Malmö imorgon. Dessutom brukar de invadera Limhamnsfältet under MFF Support Cup, så även i år enligt deras hemsida.

Länktips
www.vpn.no
www.klanen.no
www.proffs.com/grahn