La Manga dag 13 – laget imorgon

Publicerad 14 mars 2002

La Manga dag 13 – laget imorgon

Två träningar, laget imorgon samt svaret på frågorna; vem i laget vet mest om Malmö FF och vem är mest allmänbildad?

Dagens två träningar bestod i en individuell träning på förmiddagen och en timme fotbollstennis på eftermiddagen. Man tog det alltså medvetet lite lugnare inför morgondagens match.

Vädret är bra men det har börjat blåsa lite.

Morgondagens motståndare Start från Kristiansand är säkert relativt okända för de flesta MFF:are men Anders Palmér har lite bättre koll:

”- Tom Prahl såg dem mot Örebro här nere på La Manga och precis som alla norska lag är de fysiskt tunga att möta. Man förlorade med 1- 0 mot ÖSK men spelade en del av matchen med bara 10 man. Det är ett bra lag men vi hoppas kunna avsluta vår vistelse på La Manga genom att göra ett bra resultat mot dem.

Vi har hela tiden sagt att vi har en jämn trupp och att alla skall få chansen att visa upp sig. När vi kommer tillbaka skall vi analysera allt och därefter ta ut en förstauppställning”

Laget:

Lee Baxter –
Billy Berntsson, Daniel Majstorovic, Gudmundur Mete, Mikael Roth –
Erik Johansson, Hasse Mattisson, Kenneth Gustavsson, Joseph Elanga –
Peter Ijeh, Mats Lilienberg

Avbytare:
Alla friska och skadefria

Ej aktuella i morgondagens match:
Driss El Asmar, Jon Jönsson, Dan Ingvarsson, Peter Sörensen, Fredrik Andersson

Noterbart:
Jussi Nuorela stannar kvar på La Manga ytterligare några dagar. Han är uttagen i den träningsmatch mellan Finland och Sydkorea som spelas på tisdag. Sydkorea ligger på träningsläger på La Manga medan Finland enbart åker ner för denna match.

Mångkampen:
Efter flera praktiska deltävlingar samt daglig frågesport så är det i morgon dags för avgörandet. De lag som har mest poäng startar först i jaktstarten som inleder morgondagens final. Det blir olika tävlingsmoment där man går runt på olika stationer och de som inte klarar övningarna drabbas av straffrundor.

Dagens deltävling var en ett antal frågor om Malmö FF och den som visste mest var trotjänaren Jörgen Ohlsson. Det sammanlagda resultatet av alla frågor under de två veckorna visar att den mest allmänbildade gruppen är den med Jeppe Vestergaard, Robert Kjellin, Mikael Roth och Hans Mattisson. Det blir även denna grupp som går ut först i morgonens tävling.