La Liga-spelare på träningsbesök

Publicerad 21 maj 2010

Den uppmärksamme kommer se två nya ansikten på dagens träning, två spanjorer som tillfälligt är på besök och tränar med laget.

Lagom till sommaruppehållet passar Roland Nilsson på att bjuda in två intressanta spelare att träna med MFF. Iván Diaz, 31-årig mittfältare och José Luis Reyes, 22 årig anfallare. Båda spelarna har tidigare tränat under MFFs assisterande tränare Josep Clotet i Espanyol, och nu vill Roland själv skaffa sig en bättre uppfattning.

Iván Diaz har tidigare spelat i Espanyol och representerat dem både i La Liga och i Uefa-cupen.

– Iván har vi bjudit in främst för att han känner Pep sedan tidigare och för att han behövde träningstillfällen. För vår del passar det bra då vi just nu har lite skavanker på mittfältet och det kan vara inspirerande för killarna att träna med en så här meriterad spelare, säger Roland Nilsson, men det får vi främst se som ett träningsbesök.

Reyes tillhör idag Racing Santander där han främst representerat B-laget, men har tidigare tillhört Espanyol, där han hade Josep Clotet som tränare.

– Han är en stor och teknisk forward med bra målsinne och ska bli spännande att se i aktion. Just på forwardssidan är vi tunna i truppen och där behöver vi hålla ögonen öppna efter förstärkningar om det händer något i sommar, berättar Roland.