Kvartsfinaldags för juniorerna

Publicerad 14 oktober 2006

Åtvidaberg sopades undan med 6-1 för två veckor sedan – HIF på Olympia lär bli en svårare nöt att knäcka för J-laget på vägen framåt i SM-slutspelet.

JSM Kvartsfinal Helsingborgs IF – Malmö FF. Avspark Olympia söndag 13:00

Startelva:

Festim Bytyqi

Andreas Freij, Marcus Westerlund, Mak Dzonlagic, Philip Milenkovic

André Jönsson, Robin ”T” Nilsson, Robin Andersson, Agon Mehmeti

Guillermo Molins, Robin ”M” Nilsson

Bänk: Niklas Hammer, Christoffer Lundin, Evir Biberic, Jasmin Sudic, Leutrim Jasiqi.

– HIF är ett mycket bättre lag, men inte alls omöjligt. I serien vann vi hemma med 2-1 och förlorade med 2-0 bort i sista omgången. Fast då var de tvungna att vinna för att gå till slutspel, och toppade de laget ordentligt – och vi hade 7-3 i målchanser och en missad straff, säger juniorlagets tränare Leif Engqvist inför kvartsfinalen i SM-slutspelet.

Och MFF var klara seriesegrare sedan länge, skulle han kunna tillägga. Nåväl, söndagens match tidig eftermiddag spelas inne på självaste Olympia.

Leif Engqvist får ”motvilligt” släppa Anes Mravac till A-lagets match mot GAIS, men plockar som kompensation åt sig Mak Dzonlagic och Elvir Biberic – som tillhör J-truppen – samt Jasmin Sudic som hittills slutspelsmatchats i P16.

P16 i elden nästa söndag
P16-laget, som vann starkt över IFK Göteborg i förra veckans kvartsfinal i sitt slutspel, möter Elfsborg borta i semi nästa söndag, 22, oktober, 14:00.

Det slumpar sig för övrigt också så att juniorerna i en eventuell semifinal även de ställs mot Elfsborg borta.

/TC