Kort intervju med Anders Andersson

Publicerad 26 juni 2005

Idag gjorde Anders Andersson sitt första träningspass med Malmö FF och hemsidan passade på att sticka in en mikrofon under pressens efterföljande frågestund. Följande snappades upp.

Eftermiddagens träningen var välbesökt trots att det inte var officiellt att Anders Andersson skulle göra sin första träning.

Men de som var där fick även se premiären för de nya ljusblå Pumavästarna. De gula konerna och plastgubbarna är dock kvar men ingen kan väl ha något att invända mot att Malmö FF använder gula rundningsmärken.

Efter träningen drog Anders på sig den riktiga ljusblå tröjan, med nr 2, på ryggen och mottog applåder från folket runt träningsplanen.

Anders Andersson
”Det känns skönt att vara igång igen men det tog emot lite eftersom jag haft en månads semester. Jag spelade sensate matchen för en månad sedan och har varit ute och sprungit själv men det är något helt annat att komma in i spelsekvenser. Det gäller att komma över den tröskeln och få upp flåset.

Jag räknar vara i matchform den 4:e juli mot HBK. Om det sedan blir 90 minuter det får vi se.

Vi har ett starkt lag och tuff konkurrens på mittfälttet.

Det var ett härligt mottagande. Den senaste veckan har varit positiv. Man har gått på stan och folk har kommit fram och önskat en lycka till och varit vänliga.”