Köp förköpsbiljett till (förhoppningsvis) den historiska matchen mot Örebro!

Publicerad 05 juli 2012

På måndag kan ett nytt kapitel skrivas i MFF:s redan tjocka historiebok. Malmö FF ligger numera endast en poäng bakom IFK Göteborg i maratontabellen och på måndag finns möjligheten att gå om och placera oss överst i tabellen om resultaten går vår väg. Häng med till Örebro och möjligheten till att se historia skrivas!

Matchen mellan Örebro SK och Malmö FF närmar sig. Vi vill uppmanna alla våra supportrar till att köpa förköpsbiljetter till matchen nu på måndag den 9 juli. Det är överlägset smidigast och du undviker eventuella köer på plats i Örebro.

Vi har blivit tilldelade 1100 biljetter till bortasektionen på Östra Stå, (Sektion S, borta stå). Önskar ni sittplats hänvisar Örebro SK till Sektion R vänster på den Östra läktaren eller till Sektion P på den södra läktaren.

Biljetter till matchen köper du på webbiljett.se. Priset är 120:- för vuxna. För pensionärer, ungdomar och studenter kostar det 65:- (Serviceavgift tillkommer).

Observera att dessa priser endast gäller förköp. Väljer du att köpa biljetter på arenan kostar det 130:. för alla, oavsett om du är vuxen, pensionär eller ungdom/student.

Res med MFFsupport
Lättaste sättet att resa till Örebro på måndag är med MFFsupport och deras bussresor.

Pris 320 kr
Avresa: 11.00 från Debaser (Folkets park)
Hemkomst: Ca 03.00
Läs mer om resan här

 

Måndagen den 9 juli kan bli en historisk dag som det kommer berättas om i generationer.
Detta vill ni inte missa!

Alla till Örebro!