Köp förköp till IF Elfsborg borta

Publicerad 28 maj 2014

På söndag spelar Malmö FF seriefinal mot IF Elfsborg uppe i Borås och vi hoppas på mycket himmelsblått på läktarna som sjunger fram spelarna till 3 poäng.

Den 28:onde oktober 2013 togs sig drygt 5000 MFF:are upp till Borås arena och skapade en makalös ljudbild. Vi som var där kan nog vara överrens om att stämningen och matchen den där stormiga oktoberkvällen kommer att vara ett minne för livet.

Nu på söndag reser MFF åter upp till Borås arena för att spela seriefinal mot IF Elfsborg. Malmö FF leder Allsvenskan på 26 poäng och skuggas av Borås-laget på 23 poäng. Vi hoppas att många MFF:are tar sig upp till matchen för att hjälpa laget till 3 poäng.

På onsdagsförmiddagen hade det sålts 126 biljetter till bortasektionen. För att undvika långa köer utanför arenan ber vi alla som ska upp att köpa förköp. Biljetter hittar ni här.

Vuxen: 150 kr inklusive serviceavgift
Ungdom (t.o.m 17 år): 100 kr inklusive serviceavgift
Pensionär (65+): 100 kr inklusive serviceavgift

Det tar ungefär tre och en halv timme att köra till Borås och SMHI utlovar sol och 21 grader. Med andra ord: En perfekt söndagsutflykt!

Åk med MFF Support

Som vanligt anordnar MFF Support bussresa upp till matchen. På onsdagförmiddagen hade de 12 platser kvar och du köper din resa här

 

Vi ses i Borås!