Köp förköp. Kom i tid!

Publicerad 14 mars 2013

På lördag spelar Malmö FF sista gruppspelsmatchen i Svenska Cupen. Matchen mot GIF Sundsvall spelas på Limhamns IP klockan 16.00 och just nu pågår förberedelserna för fullt för att evenemanget skall bli så bra och trevligt som möjligt.

Mantrat för matchen är väldigt tydligt; Köp förköp och kom i god tid!

Fler entréer
I samband med matchen kommer följande entréer att var öppna
6 st vid huvudingången vid Limhamns Ishall varav tre enbart för förköp
2 st vid Bergaskolan
2 st vid övre grusplanen

Entréerna öppnar 14.30

Fler parkering
Samtidigt som cupmatchen så pågår en ungdomsturnering i ishockey i Limhamns IP. Detta gör att det kommer att bli hård konkurrens om parkeringsplatserna. Kom därför i god tid och var beredd på att parkera en bit bort. Grusplanen som ligger ”över” idrottsplatsen kommer också att användas vid det här tillfället.  

Fler försäljningsställen
Vår samarbetspartner LB07 har lovat att dubbla antalet försäljningsställen jämfört med matchen mot Odense. Här säljs, förutom kaffe, kaka och godis, även denna gång den uppskattade MFF-korven. 

Fler åskådarplatser
Extraläktare har satts upp på Limhamns IP och totalkapaciteten är beräknad till 2900 åskådare. Över 1000 biljetter är redan sålda i förköp så vi rekommenderar alla att så fort som möjligt säkra upp biljetter genom att besöka MFF Shopen eller gå in på ticnet.se 

Klackläktare
Mitt på ena långsidan mitt emot huvudläktaren finns en ståplatsläktare som rymmer cirka 300 personer. Denna är reserverad i första hand för de som känner att de vill sjunga högst och hoppa mest.

Fler toaletter
Utöver de ordinarie toaletterna så kommer det att placeras ut extra toaletter vid tennisbanorna

Årskort
Årskortet gäller inte på denna match utan precis som tidigare år så ingick första matchen i Svenska Cupen. Till denna match har dock alla årskortsinnehavare 50 kronor rabatt på biljettpriset. Detta gäller fram till och med fredag i MFF Shopen och på ticnet.se via den länk som skickats ut till årskortsinnehavarna via mail. 

För er som ännu inte hämtat ut era årskort så finns dessa för avhämtning på Limhamns IP. Gäller årskort betalda senast 13 mars.

Välkomna