Köp förköp – Kom i god tid!

Publicerad 09 augusti 2013

På söndag är det toppmöte i Allsvenskan. AIK kommer på besök och det kommer att bli mycket folk på matchen. Med anledning av publiktillströmningen och en mer noggrann inpasseringskontroll så uppmanar vi alla att köpa biljett i förköp och att komma i mycket god tid till matchen. Minst en timme innan avspark.

Köp förköp och kom i god tid
Under sommaren kommer folk sent till matchen och mycket nya besökare hittar till stadion. Det innebär att även om alla biljettluckor är öppna så kan det bli långa köer. Vi rekommenderar att ni köper förköp och kommer till stadion i god tid för att inte missa något av matchen. Med god tid menar vi minst en timme.

Biljetter
Biljetter köper ni på ticnet.se, eller i biljettluckorna på Swedbank Stadion. Önskar du att gå hela familjen så har vi som vanligt våra familjebiljetter där du går två vuxna tillsammans med två barn för 550 kr (alt. en vuxen och tre barn). 
För köp av familjebiljetter ring: 0771-707070 eller i biljettluckorna på Swedbank Stadion.
Klicka här för att köpa biljett

Begränsad rörlighet
Förutom den mer noggranna inpasseringskontrollen så kommer det att vara begränsningar i rörelsen på och utanför Swedbank Stadion. Det kommer att vara samma avspärrningar som vid ett derby så de som skall använda ingång C och D bör välja att komma från Lorensborgshållet, Övriga mot Atleticum. Man kommer inte att kunna röra sig förbi avspärrningarna vid gästande lags sektion. Dessa sträcker sig från ingång E och ut på Stadiongatan. Grindarna mellan ståplats och sittplats kommer att vara stängda. Likaså mellan övre och undre etage. Framför båda kortsidorna kommer det att vara nät uppsatta. 

Besök det nya mattorget utanför stadion
Hungrig efter en dag på stan eller stranden? På söndag återuppstår det nya mattorget som är placerat mellan Malmö Stadion och Swedbank Stadion. På torget finnas det olika tält som erbjuder allt ifrån kaffe till kycklingspett via smörgåsar med gubbaröra och vegetarisk morotssoppa. Mattorget öppnar två timmar innan match.

Förfest på Supportertorget
Två timmar innan avspark är det förfest tillsammans med MFF Support på Supportertorget. I år satsas det mer på att göra förfesterna på Supportertorget ännu bättre. Serveringen har fått tält och ståbord. Menyn är numera gulasch och MFF-Chorizo som man kan njuta tillsammans med läsk, öl eller glas vin. Mitt emot serveringen så bjuder MFF Support på musik från scenen.