Köp biljett till Norra Blå i derbyt mot Trelleborgs FF

Publicerad 14 september 2011

I matchen mot Elfsborg var det premiär för Norra Blå som är ett samarbete mellan MFF Support och Malmö FF. Runt 35 himmelsblå pågar och töser tog chansen att tillsammans med andra ungdomar i samma ålder sjunga fram oss till seger. Nu är det åter dags när TFF kommer på besök.

Norra Blå håller till på sektion nio som är placerad precis intill ståplatsläktaren. Sektionen är till för ungdomar i åldrarna 9 – 14 år som vill vara en del av den Malmöitiska supporterkulturen. Ungdomarna ges här en möjlighet att gå på fotboll utan sina föräldrar men med tillsyn av värdar som tillhandahålls av MFF Support.

På söndag den 18:e september i matchen mot Trelleborg är det dags igen och då siktar Norra Blå på att bli minst dubbelt så många. Alla mellan 9 till14 år som vill vara en del av Norra Blå är välkomna att köpa biljett till Swedbank Stadions sittplatssektion 9. Biljett köper du i MFF Shopen som är öppen vardagar mellan 10.00-18.00 och lördagar mellan 10.00-15.00. Matchdagen kan man köpa biljett i biljettluckorna på Stadions östra långsida. Priset är 90 kronor.

Matchen börjar klockan 16.30. Samling sker klockan 15.30 utanför ingång C där MFF Supports värdar för Norra Blå tar emot. Har du inte möjlighet att vara på plats denna tidpunkt går det bra att själv ta sig upp till sektion 9 där värdar finns på plats.

Matchen beräknas vara färdigspelad klockan 18.15 och efter matchen följer vi ungdomarna till ingång C.

Vill du komma i kontakt med MFF Supports värdar för Norra Blå, vänligen maila dem på e-post: norrabla@gmail.com. Norra Blå finns numera även på Facebook, du hittar dem här.