Köp årskortet Ståplats Allsvenskan

Publicerad 12 januari 2018 i Nyheter

Sedan slutet av december har årskortsplatserna på ståplats varit fyllda. Nu kommer det en ny chans för alla som vill stötta MFF från ståplats under den allsvenska säsongen. Vi har släppt årskortet Ståplats Allsvenskan, som ger dig en plats på ståplats till alla våra allsvenska hemmamatcher.

Du köper kortet på MFF:s sida på Ticketmaster eller i MFF Shopen. Antalet kort som släpps är 500, så vänta inte för länge!

Vuxen: 1995 kr
Ungdom: 1245 kr

OBS! Ståplats Allsvenskan ger endast en plats till våra allsvenska hemmamatcher. Kortet ger inte förtur till biljettköp i Europaspelet, eller möjlighet att köpa biljett till halva priset i våra två gruppspelsmatcher i Svenska cupen.

Eftersom MFF:s ordinarie årskort inkluderar garanterad förtur till biljettköp till Europaspel och UEFA:s reglemente kräver stolar på ståplatssektioner, är taket på 3000 ordinarie årskort satt efter den minskade kapacitet som Norra läktaren har under Europaspelet. Det kommer fortfarande att säljas lösbiljetter till ståplats till våra allsvenska hemmamatcher.

huvudpartners

officiella partners